Massages

Ik heb verschillende massagecursussen gevolgd. Tijdens het masseren maak ik gebruik van de verschillende technieken en van magnetiseren.

 

Rebalancing massage

Rebalancing is een uitnodiging om te ontspannen, het contact met je lichaam te herstellen en opnieuw en dieper te gaan voelen. Het brengt bewustzijn in diepere lagen waardoor je in contact komt met je essentie.

Rebalancing ontspant en geeft ruimte. Bij fysieke klachten verzacht het de spierspanning en de pijn. Het bestrijdt niet alleen symptomen maar pakt op liefdevolle wijze ook de oorzaken aan.

Het is een weldaad voor lichaam en geest.

 

Lomi lomi massage

Een lomi lomi massage wordt met continue, vloeiende bewegingen gegeven die vergeleken worden met de golven van de oceaan. Deze massage heeft tot doel om energie blokkades op te heffen, spanningen in het lichaam weg te laten vloeien en de natuurlijke energiestroom in het lichaam te stimuleren. Het heeft een diepe werking op het zenuwstelsel en de zintuigen. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige uitwerking op de organen.

 

Ayurvedische massage

Dit is een massage met zachte en stevige massagetechnieken, het verzacht spanningen en heeft een zuiverende werking.

 

Tuina-massage

Tuina is een krachtige en effectieve lichaamsmassage volgens oude Chinese technieken. Het stimuleert en reguleert het meridiaan-systeem. Blokkades kunnen worden opgeheven. Het heeft tot doel het lichaam in balans te krijgen. Meridianen zijn kanalen waardoor energie, bloed, voedingsstoffen en informatie stromen. Ze voeden het lichaam en zorgen voor een balans tussen lichaam en geest. De massages kunnen zowel preventief als genezend werken bij geestelijke en lichamelijke klachten (bv. Problemen met het bewegingsapparaat, de ademhaling, spijsvertering, longen, huid, ogen, oren, pijn en chronische stress).

 

Breuss-massage

Dit is een zachte massage van de wervelkolom met St.Janskruid olie. De combinatie van deze massage en de St. Jankruid olie bevorderen het regenereren, het herstel van de tussenwervelschijven.

De Breuss massage is een zachte, fijngevoelige, energetische rugmassage die psychische, energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen.

 

Dorntherapie

De Dornmethode is een wervel en gewrichtsbehandeling waarbij je de stand van de wervel en gewrichten op een zachte manier corrigeert. Voordeel hiervan is dat je tools meekrijgt zodat je zelf bepaalde gewrichten in de goede stand kan houden, kan corrigeren.

Dorntherapie kan verlichting geven bij een beenlengteverschil (dus geen zooltjes nodig!!), bij een hielspoor, bij knie- en rugklachten etc.

 

BARS

Met BARS werk je met 32 drukpunten op het hoofd. Het is een zachte aanraking van de verschillende punten.

Een reactie die ik veel hoor aan het eind van een BARS behandeling: wat heerlijk ontspannen! Meestal eindig ik een masssage met BARS.